Новости в играта
#41 Removed user 27.12.2014 20:12
Falcons
1014 Posts

Първо тук не е мястото за това.Второ кражба означава да ти откраднат нещо.До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво.Така че админа според мен взе правилното решение.Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай предложение как за друг път да не става така

#42 Саутхямптън 27.12.2014 20:29
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Първо тук не е мястото за това. .....точно тук му е мястото. Админа се оплаква, че играта върви към погребване. Ами с този жест към даден отбор той погреба други 4 отбора !?!?!?!

Второ кражба означава да ти откраднат нещо......отбора е създаден от един мениджър, даден е на друг, след 2 год първия мениджър се радва на готов отбор и решава без да уведоми никой да влезе да промени мейли и пароли и да стане шампион с отбора...както се и случи... Това е КРАЖБА.

До колкото съм чел,Монреал е направил регистрацията и отбора е негов.Аз не мога да заема страна защото не съм бил там като са се разбирали.Може да са се разбрали нещо и никой не знае какво...........ивенно не си бил там и не си знаел какво са се разбрали. "РАЗБРАЛИ"??? Значи в играта няма правила, а има РАЗБИРАНЕ между мениджъри и админ, така ли??? ами значи тук е мястото на коментара ми ....

Така че админа според мен взе правилното решение.......... похвално пак, че го защитаваш, но такова липсваше. Заключи отбора, отключи го след 10 дена и никой нищо не разбра какво са говорили, какво са се "РАЗБРАЛИ" както казваш. Така, че докато има мениджъри и админ, които се РАЗБИРАТ, не очаквай играта да върви..

Дай сега предложение за играта как да го оправим.Ако това ти е проблема дай
предложение как за друг път да не става така ........... да това ми е проблема, искам адекватни решения сега за преди, за да повярвам сега за в бъдеще, че има желание. Ако мислиш, че това не е проблем дай да се РАЗБЕРЕМ с теб да вляза и аз в отбора ти, а споко няма да променям нищо ;) .... или пък дай да си разменим групиите, защото аз с крадец в нашата група не искам да играя

хубаво е да има такива хора да го защитават, след като случилото им е далеч от главата ..щом не е в нашата група в другата може да е ... дето се вика не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле..

</blockquote>

#43 Removed user 27.12.2014 20:41
Falcons
1014 Posts

Има една поговорка дет беше нещо като двама като правят нещо ( ще ти го пиша на ЛС) трети да не се намесва.И в цивилизования свят хората се РАЗБИРАТ когато имат проблем.Щом играят и двата отбора значи са се РАЗБРАЛИ.И пак казвам не заем страна казвам мое мнение,пък дали на теб ти харесва или не си е твоя работа.

#44 Саутхямптън 27.12.2014 20:48
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

ами щом са се РАЗБРАЛИ преди, как така сега решава да се допитва до нас? да се РАЗБЕРЕ пак админа с хората, които са му изгодни и да си спусне готови решенията ... и да е ясно веднъж завинаги - в тая игра никви правила не важат, а само РАЗБИРАНЕ между отделните мениджъри и админа

#45 Removed user 27.12.2014 20:54
Falcons
1014 Posts

Събота вечер е аз излизам.За хората които си нямат работа и само се чудят с кого и как да се скарат им пожелавам приятна вечер.

#46 Саутхямптън 27.12.2014 21:45
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

лека вечер :) . С никой не искам да се карам. Ти каза, че когато двама правят нещо, еди какво си третия... Предполагам визираше мен и админа, както и твоето навиране в качеството ти на трети ;)

#47 Removed user 27.12.2014 22:01
Blue Sharks
194 Posts

Има добри предложения, особено ми харесват тези на Символ, в частност точката за ЛШ! :)

#48 Removed user 28.12.2014 10:47
Hornets
56 Posts

аз имам едно предложение можели мачовете да започват в 17.30 например,а не както сега в 16.00 някой хора са на работа и нямат възможност да влизат по рано през деня,нито мога да следя мачовете нито мога да правя смени

#49 Liverpool92 28.12.2014 11:46
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Трябва да се смесят няколко конференции и да се премахне ненужната "D" група, а и даже "C". Интереса много спада, когато видиш, че за цялото първенство имаш 5-6 мача, които са завързани и още 25, в които да излезеш с контузени играчи отново побеждаваш. Това смесване обаче може да доведе до ново отказване на играчи... имам предвид, че ще има потребители, които са развивали отбор повече от 1,5 г ( като мен ) и да се окажем изведнъж в група с отбори, които са недсегаеми. Аз няма да се откажа, нооо трябва да се поизпипа така, че отборите, които може да се паднат в една група да са по-равностойни.

#50 FC Socceroos 2010 28.12.2014 20:37
FC Socceroos 2010
1115 Posts
Since 25.01.2010

<blockquote><h3>Liverpool92 написа:</h3>Трябва да се смесят няколко конференции и да се премахне ненужната "D" група, а
и даже "C". Интереса много спада, когато видиш, че за цялото първенство имаш 5-6
мача, които са завързани и още 25, в които да излезеш с контузени играчи отново
побеждаваш. Това смесване обаче може да доведе до ново отказване на играчи...
имам предвид, че ще има потребители, които са развивали отбор повече от 1,5 г (
като мен ) и да се окажем изведнъж в група с отбори, които са недсегаеми. Аз
няма да се откажа, нооо трябва да се поизпипа така, че отборите, които може да
се паднат в една група да са по-равностойни.</blockquote>
смесваите лично искам да съм със наи силните отбори във една група.